Hilde


      Vrouwen van KleiDe ontwerpster van de beeldjes van Vrouwen van Klei ben ik, Hilde van Popta.

Vanaf 2005 maak ik vrouwenbeeldjes van klei. Voor de originele beeldjes gebruik ik grove chamotteklei.

De naam Vrouwen van Klei is destijds ontstaan doordat me vaak werd gevraagd of de beeldjes van papier-maché zijn gemaakt. Nee dus, van klei. En omdat ik alleen vrouwen boetseer, lag de naam Vrouwen van Klei voor de hand.

Inmiddels is de naam Vrouwen van Klei ietwat achterhaald. De beeldjes in de webshop zijn allemaal in neolith (een soort kunsthars) uitgevoerd. De originele beeldjes zijn gemaakt van chamotteklei. Van het originele beeldje wordt een mal gemaakt. Via de mal worden de beeldjes in neolith gegoten. Daarna beschilder ik de beeldjes met acrylverf. De beeldjes kunnen ook buiten staan! (behalve de Kitty's en Betty's i.v.m. de hoedjes). 

Leuk als kadootje of relatiegeschenk!
Via mijn webshop kun je snel een kadootje voor jezelf of een ander bestellen. In principe heb je het beeldje binnen 5 - 7 dagen na betaling thuis. Of ik verzend het rechtstreeks naar de ontvanger, verpakt als kadootje. Er zijn diverse series beeldjes, daarin kun je ook nog kiezen uit verschillende printjes van de jurkjes, vooral rood-wit-zwart. Andere kleuren en kleurcombinaties zijn natuurlijk ook mogelijk, stuur me dan even een mail: hilde@vrouwen van klei.nl.
Ook voor grotere bestellingen kun je contact met me opnemen voor een offerte en de leveringstermijn.

Mocht je nog vragen hebben, mail, app of bel me dan!

Belangrijke gegevens op een rijtje:
Hilde van Popta
t: 06-21955117  
w: www.vrouwenvanklei.nl

KvK nummer: 58040013
BTW nummer: NL102429091B02
Bankrekeningnummer: NL33 ABNA 0572 1341 93
Vrouwen van Klei | Hilde van Popta | 06-21955117
Powered by webXpress