Betaling en bezorging

Betaling en bezorging

Betaling:
De betaling vindt plaats per IDEAL of per vooruitbetaling/overboeking.
Het vrouwenbeeldje wordt verzonden als het bedrag is overgemaakt op de rekening van Vrouwen van Klei.


Bezorging:


Het beeldje wordt bezorgd met de pakketservice van PostNL. De bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland voor een pakket (<10 kg) is 4.95 euro.
Het streven is het beeldje binnen 5 - 7 dagen na betaling te verzenden (zie leveringsvoorwaarden).
Vrouwen van Klei informeert je per mail wanneer het pakket op de post meegaat en stuurt de track&trace code mee.
Meestal wordt het pakket de volgende dag bij je thuis bezorgd.

Let op: Als je niet thuis bent tijdens bezorging wordt het pakket standaard aangeboden aan de buren. Je ontvangt dan een kennisgeving van PostNL op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Als je niet wilt dat het pakket afgeleverd wordt aan de buren, geef dit dan door aan Vrouwen van Klei. Je kunt bij de bestelling in het opmerkingenveld de opmerking 'alleen huisadres' vermelden. Dit vermeldt Vrouwen van Klei vervolgens op het pakket. PostNL biedt het dan niet bij de buren aan, maar probeert het nog een tweede keer bij je thuis te bezorgen. Als dit nog niet lukt gaat het pakket naar een PostNL postkantoor, waar je het pakket gedurende 21 dagen af kunt halen. Hierna gaat het terug naar de verkoper, Vrouwen van Klei.

Ander afleveradres:
Je kunt het pakketje ook rechtstreeks naar de ontvanger laten verzenden. Geef dit adres dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling. Als het om een kado gaat, kun je dit ook in  het opmerkingenveld aangeven. Het beeldje wordt dan mooi ingepakt. 


Vrouwen van Klei | Hilde van Popta | 06-21955117

Powered by webXpress