Bezorging en betaling

Bezorging en betaling


Betaling:
De betaling vindt plaats per vooruitbetaling.
Het pakket wordt verzonden of kan afgehaald worden als dit bedrag is overgemaakt op de rekening van Vrouwen van Klei.

Er zijn 2 opties:
-Afhalen
-Bezorgen per post

1) Afhalen
De bestelling kan afgehaald worden bij Kunstwinkel Kunst en Zo in Groningen. Afspraken hierover worden gemaakt nadat de bestelling met deze voorkeursoptie is gedaan. Een ander afhaalpunt is in overleg ook mogelijk. Ook bij het afhalen kan er vooruit betaald worden. Er hoeft dus niet contant afgerekend worden op het afhaalpunt.

2) Bezorgen per post  

Het product wordt bezorgd met de pakketservice van PostNL. De standaardkosten binnen Nederland voor een pakket minder dan 10 kg zijn 4.95 euro.
Het streven is het pakket binnen 5 - 7 dagen na betaling te verzenden (zie leveringsvoorwaarden).
Vrouwen van Klei informeert de klant wanneer het pakket op de post is gegaan.
Meestal wordt het pakket de volgende dag bij de klant huis bezorgd.

Let op: Als je niet thuis bent tijdens bezorging wordt het pakket standaard aangeboden aan de buren. Je ontvangt dan een kennisgeving van PostNL op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Als je niet wilt dat het pakket afgeleverd wordt aan de buren, geef dit dan door aan Vrouwen van Klei. Je kunt bij de bestelling in het opmerkingenveld de opmerking 'alleen huisadres' vermelden. Dit vermeldt Vrouwen van Klei vervolgens op het pakket. PostNL biedt het dan niet bij de buren aan, maar probeert het nog een tweede keer bij je thuis te bezorgen. Als dit nog niet lukt gaat het pakket naar een PostNL postkantoor, waar je het pakket gedurende 21 dagen af kunt halen. Hierna gaat het terug naar de verkoper, Vrouwen van Klei.

Ander afleveradres:
Je kunt het pakketje ook rechtstreeks naar de ontvanger laten verzenden. Geef dit adres dan aan in het opmerkingenveld bij de bestelling. Als het een kado betreft, kun je dit ook in  het opmerkingenveld aangeven. Het product wordt dan mooi ingepakt.Vrouwen van Klei - Hilde van Popta - 06-21955117

Powered by webXpress